Szentendre - Vendéglátás

Határcsárda

Szentendre, Ady Endre út 43.
telefon: +36 (26) 310 311
email: etterem@szentendreihatarcsarda.hu

8. Adjunk egy százast a zenésznek, hogy húzza el a nótánkat. Vagy, csak nyomja meg a megfelelő gombot a szintetizátoron.

7. A szénhidrátról se feledkezzünk meg: együnk kenyeret is. Sokat.

1.Minimum fél nappal előtte már ne vegyünk magunkhoz semmiféle élelmiszert. És arra is készüljünk fel, hogy legkorábban másnap délben kapnunk csak jelzést a gyomrunk tájékáról, hogy éhesek vagyunk.

A szentendrei Határcsárda egy klasszikus kockás abroszos, de legalábbis magyar népi motívumokkal ellátott, vendéglő. Éhesen biztosan nem hagyjuk el a helyszínt, de van azért 10 dolog, amit mindenképpen szem előtt kell tartanunk, ha a vasárnapi ebédet csárdába szervezzük.

2. Levest együnk. Mindegy melyiket, biztosan finom lesz. Ne bohóckodjunk előétellel.

4. Ne válasszunk szokásosat, azt hagyjuk meg otthonra. Nyitott szemmel böngésszük a könyvszerű étlapot.

3. Ízesítsünk erős pistával. Kötelező elem.

5. Élvezzük az atmoszférát. Ezt sehol máshol nem kaphatjuk meg: az irodában biztosan nem, még a legjobb fej kollégáktól sem.

6. Ne gondoljunk a diétádra, a maximálisan engedélyezett napi kalóriabevitelre. Holnap úgyis kardiózunk majd.

10. A halászlé, mátrai borzas és a cigánypecsenye után is kötelező a desszert. A somlói galuska mindent elárul egy csárdáról.

9. Igyunk fröccsöt , főleg nyáron. A fröccs jó. A fröccs finom. A fröccs frissít.

+ 1: Menjünk, amilyen gyakran csak lehet. Gyerekkel, gyerek nélkül, családdal, barátokkal, mindenhogy menő.

Nyitva tartás

H-V: 12:00-22:00

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.