8. Adjunk egy százast a zenésznek, hogy húzza el a nótánkat. Vagy, csak nyomja meg a megfelelő gombot a szintetizátoron.
7. A szénhidrátról se feledkezzünk meg: együnk kenyeret is. Sokat.
1.Minimum fél nappal előtte már ne vegyünk magunkhoz semmiféle élelmiszert. És arra is készüljünk fel, hogy legkorábban másnap délben kapnunk csak jelzést a gyomrunk tájékáról, hogy éhesek vagyunk.
A szentendrei Határcsárda egy klasszikus kockás abroszos, de legalábbis magyar népi motívumokkal ellátott, vendéglő. Éhesen biztosan nem hagyjuk el a helyszínt, de van azért 10 dolog, amit mindenképpen szem előtt kell tartanunk, ha a vasárnapi ebédet csárdába szervezzük.
2. Levest együnk. Mindegy melyiket, biztosan finom lesz. Ne bohóckodjunk előétellel.
4. Ne válasszunk szokásosat, azt hagyjuk meg otthonra. Nyitott szemmel böngésszük a könyvszerű étlapot.
3. Ízesítsünk erős pistával. Kötelező elem.
5. Élvezzük az atmoszférát. Ezt sehol máshol nem kaphatjuk meg: az irodában biztosan nem, még a legjobb fej kollégáktól sem.
6. Ne gondoljunk a diétádra, a maximálisan engedélyezett napi kalóriabevitelre. Holnap úgyis kardiózunk majd.
10. A halászlé, mátrai borzas és a cigánypecsenye után is kötelező a desszert. A somlói galuska mindent elárul egy csárdáról.
9. Igyunk fröccsöt , főleg nyáron. A fröccs jó. A fröccs finom. A fröccs frissít.
+ 1: Menjünk, amilyen gyakran csak lehet. Gyerekkel, gyerek nélkül, családdal, barátokkal, mindenhogy menő.
Nyitva tartás
H-V: 12:00-22:00