Szentendre - Látnivaló

MűvészetMalom

Szentendre, Bogdányi u. 32.
telefon: +36-26-920-990
email: malom@pmmi.hu
www.femuz.hu

A 19. században épült malom épületében 1999-ben nyílt meg hazánk egyik legérdekesebb, legkülönlegesebb kiállítóhelye. Az alapítók – szentendrei képzőművészek – célja a kortárs szentendrei művészet időszakos kiállításokon történő bemutatása mellett egy modern művészeti központ létrehozása volt. 

2012-ben EU-s pályázat keretében megújult és új szárnnyal bővült épületkomplexum jelenleg az ország harmadik legnagyobb kiállítóhelye. Az udvarral együtt 2000 nm-es kiállítótérrel rendelkező intézmény időszaki kiállításoknak ad otthont, bemutatja a helyi és Szentendréhez kötődő képző- és iparművészek alkotásait, valamint országos és nemzetközi kiállítások rendezésével kapcsolódik a kortárs művészet vérkeringésébe. Nyaranta a zárt udvar fesztiválok színhelye: színházi előadások, filmvetítések, koncertek szerepelnek programjában.

Nyitva tartás

Keddtől – Vasárnapig, 10-18 óráig 
Pénztár 17:30-ig nyitva

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.