Szentendre - Vendéglátás

Duna Terasz Cukrászda

Leányfalu, Móricz Zsigmod út 136.
telefon: +36 (26) 383 283
email: info@pj-cukraszuzem.hu
http://profisuti.hu/

 

Cukrászüzemünk a Dunakanyar szívében, Leányfalun üzemel már több évtized óta.

 

Szolgáltatásaink
  • Sütemény, tortarendelés egyedi igények alapján
  • Céges, családi, baráti rendezvények teljes körű sütemény ellátása helyszínre szállítással
  • Büfék, kávézók, viszonteladók kiszolgálása kiszállítással
  • Üzletláncok ellátása csomagolt süteményekkel, nagy tételben is

Reméljük, hogy ezzel a törekvésünkkel a Dunakanyaron túl is minél többen ismernek meg bennünket.

Folyamatos fejlesztéseink során nyitottak vagyunk az új trendekre is, dolgozóink szakmai továbbképzésére nagy hangsúlyt fektetünk.

 

A hagyományos süteményeink mellett új irányt jelöltünk ki a különböző édesítőszerekkel készült termékek gyártásával, amellyel az egyre aktuálisabbá váló fogyasztói igényt próbáljuk meg kielégíteni azon vásárlóink számára, akik egészséges életmódra törekszenek, vagy egészségügyi okokból kifolyólag nem fogyaszthatnak hagyományos répacukorral készült süteményeket.

/csomagolt termékeinket ean kóddal ellátva szállítjuk a helyszínre, vagy központi raktárakba/

Alapanyagainkat megbízható forrásból szerezzük be, törekszünk minél nagyobb mértékben hazai és természetes terméket felhasználni. Süteményeink összeállításánál hagyományos receptúrákból, főzött krémekkel dolgozunk. Munkáink során a kézművesség tradícióit követjük.

Kérem, tekintse meg termékkínálatunkat, kóstolja meg süteményeinket.

Jelenleg családi vállalkozásként, 2008 óta irányítjuk a termelést. Ez idő alatt elvégeztük az üzem teljes körű felújítását, így egy korszerű, 400 m2-es, nagyobb kapacitásra is felkészült gyártási területen tudunk dolgozni. Cégünk HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert működtet, megfelel minden élelmiszergyártási követelménynek.

Ízletes süteményeink ízvilágát a jó minőségű alapanyagok, a tradicionális receptek és cukrászaink felkészült szakmai munkája biztosítja.

Fizetési módok

Csak készpénz.

Nyitva tartás

H:

12:00 – 17:00

K-P:

10:00 – 17:00

Szo-V:

11:00 – 17:00

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.