Szentendre - Szabadidő

Tahitótfalui Lovassport Egylet

Tahitótfalu Tótfalu, Zsák út 3.
telefon: +36/20 226-2044

Az Egylet céljai:
- Tahitótfalu és vonzáskörzetében a lovak tartásával, sportolással, ill. tenyésztésével foglalkozó emberek összehangolása és érdekeik képviselete.
- A helyi lakosság számára elérhető, kulturált lovassport biztosítása a helyi adottságok kihasználásával és állandó fejlesztésével, továbbá az utánpótlás számára szellemi és anyagi feltételek - lehetőségekhez mérten történő - biztosítása.
- Különböző lovassporteseményeken, hazai és nemzetközi bajnokságokon, bemutatókon való részvétel.
- Kapcsolattartás más sportegyesületekkel, egyéb sportban érdekelt szervezetekkel, oktatási, nevelési intézményekkel.
- A község kiemelt programjain (pl. Eperfesztivál, Szüreti felvonulás) való látványos részvétel az egyesületi tagok saját lovaival és lovasaival.
- A helyi társadalmi öntevékenység és a községi élet kibontakoztatása, a lovas sport és a helyi hagyományok ápolása, továbbá az egészséges életmód támogatása.

Szolgáltatások: fogathajtás, fogathajtó verseny, lovas versenyek, játékos programok, lovasíjászat

Elnök: Tóth János

Titkár: Fábián Csaba

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.