Szentendre - Szabadidő

Bodor Major Lovas- és Szabadidőpark

Tahitótfalu Tótfalu, Szentendrei-sziget Hrsz. 091.
telefon: +36/30 9313 936
www.bodormajor.hu

A Bodor Majorban kezdő és haladó lovasok számára is lehetőség adódik a lovaglásra.

Kezdők számára lovas oktatóink adnak egyéni ill. csoportos órákat, haladó lovasok pedig akár ugróedzéseket, versenyre felkészítést is igényelhetnek. Lovas bértartóink szabadon használhatják a lovardát és annak adottságait.

Biztos lovas tudással a majoron kívül, a Szentendrei-szigeten kipróbálhatja a tereplovaglást! A környéken kiváló lovas túra útvonalak találhatók, melyekre igény szerint lovas túrát szervezünk, túravezető társaságában. Fantasztikus tereplovaglás egy ember által alig lakott területen és természetesen a Duna-parton!

Nyitva tartás

Nyitva tartás: egész évben

A major és állatparkja hétfőtől vasárnapig 10:00 – 16:00 óra között látogatható egyéni és csoportos vendégek számára. Csoportok számára előzetes bejelentkezés szükséges.
Éttermünk és szálláshelyünk nyitvatartási ideje szezonálisan ettől eltér. Zártkörű rendezvény esetén a park / kalandpark / étterem zárva tarthat, erről aktuális híreink között adunk tájékoztatást.

Árak

Részvételi díj:

  • 1 napos túra: 13 000 Ft/fő/nap
  • 2 napos túra: 11 000 Ft/fő/nap
  • 3 napos túra: 10 000 Ft/fő/nap

A fenti árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Megközelítés

Budapest irányából a 11-es számú főúton, majd Tahitótfalu központjában a Duna hídon át a Szentendrei-szigetre a Váci Rév felé, végül Tahitótfalut elhagyva 1,5 km után forduljon balra. A 2-es számú főút felől a Váci Révvel átkelés a Szentendrei-szigetre, majd 1 km után forduljon jobbra.

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.