Szentendre - Látnivaló

Palmetta Design Galéria

Szentendre, Bogdányi u. 14.
telefon: +36 30 296 6254
email: palmettadesign@enternet.hu
www.palmettadesign.hu

Magyar tervezők: Abaffy Klára, Balogh Zsolt, Bokor Gyöngyi, Boldizsár Zsuzsa, Ekler Dezső, Gaál Gyöngyvér, Horváth Márton, Kaintz Regina, Kim H. J. Mika és Sárosi Henrietta / Mika&Heni design stúdió, Madarász Ildikó, Pongrátz Farkas / plümo, Regős Anna, Regős István, Smetana Ágnes, Stomfai Krisztina, Vékony Fanni, Tandem Grafikai Stúdió

A Palmetta Design Galériát 1998-ban alapította Regős Anna Ferenczy Noémi díjas textiltervező és Regős István Munkácsy-díjas festőművész azzal a szándékkal, hogy legyen egy színvonalas bemutatóhelye a kortárs magyar és nemzetközi design jeles képviselőinek. A kínálatukban szereplő tárgyakban ötvöződik a funkcionális szemléletű tervezői kreativitás és a minőségi kivitelezés. A világcégek sorozatban gyártott termékei mellett helyet kapnak a magyar formatervezők kis műhelyekben, családi vállalkozásokban létrehozott kisszériás tárgyai is. A galéria tulajdonosai szeretnék, ha egyre többen ellátogatnának hozzájuk, és részesei lennének annak az élménynek, amelyet egy szépen megtervezett tárgy mindennapos használata jelenthet számukra.

Képviselt cégek: Alessi, Artica, Ittala, Remember, Carl Nertens, Troika, Lexon

A kortárs olasz, finn, német és magyar design legkedveltebb lelőhelye Szentendrén és Budapesten, 1998 óta.

Nyitva tartás

H-V:

10:00–18:00

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével. A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.